LOOP | 2012 | The Contemporary Austin | Laguna Gloria, Austin, Texas
       
     
LLL_Loop_finalHR001_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR017_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR018_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR021_SS.jpg
       
     
loop-00269_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR015_SS.jpg
       
     
LOOP | 2012 | The Contemporary Austin | Laguna Gloria, Austin, Texas
       
     
LOOP | 2012 | The Contemporary Austin | Laguna Gloria, Austin, Texas

Commissioned by The Contemporary Austin (formerly Austin Museum of Art/Arthouse) as part of an artist-and-architect designed mini golf course, Loop’s elliptical green offers the user the possibility of infinite play. The gently ramping putting green pathway loops in on itself so that the location of the tee and the hole are one. Miss the hole and go over a small ledge, and you are back at the beginning to try again. The wrapping exterior screen wall is a habitable space that creates a passageway.

Medium: 2 X 4 wood, Astroturf, plastic
Dimensions: 8’ x 16’ x 12’
Site: Laguna Gloria, Austin, TX
Client(s): The Contemporary Austin (formerly Austin Museum of Art/Arthouse)
Budget: $4,000.00

 

 

LLL_Loop_finalHR001_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR017_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR018_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR021_SS.jpg
       
     
loop-00269_SS.jpg
       
     
LLL_Loop_finalHR015_SS.jpg